93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

XVII SETMANA DE LES ARTS I LES LLETRES

Any rere any celebrem amb joia una de les setmanes més esperades per tots nosaltres: la Setmana de les Arts i les Lletres.  Hem organitzat amb molta il·lusió tallers de música, de pintura, de literatura; concursos, xerrades, jocs de llengua… Hem engalanat les aules, els passadissos i la façana perquè són dies de festa, d’homenatjar les arts plàstiques, les arts escèniques i la llengua com es mereixen.

Un reguitzell d’activitats engrescadores esperen al nostre alumnat aquests dies, totes elles pensades perquè gaudeixin i aprenguin a estimar l’art en tota la seva essència, atès que volem amarar-nos de sensibilitat, de creativitat, d’espontaneïtat… Estem segurs que entre els nostres infants i joves, hi ha Picassos, Casals, Rodoredes o Cervantes que sortiran de les nostres aules i prendran el relleu de les generacions futures.

Enguany, commemorem el 225è aniversari del naixement del músic Franz Schubert i festejarem les primeres publicacions de llibres tan emblemàtics com: El diari d’Anna Frank, Dràcula o Harry Potter i la pedra filosofal. A partir d’aquests centres d’interès viatjarem pel món de l’art, la música i la literatura.

És per a nosaltres un goig comptar, en aquesta ocasió, amb la participació de la il·lustradora Teresa Herrero, del professor de dansa Guille Vidal-Ribas i de l’escriptora i exalumna nostra Beatriz Toledano, els quals ens ajudaran a apropar-nos una mica a més al món apassionant de les arts.

El dia 22 celebrarem la diada de Sant Jordi  i clourem la setmana amb el certamen del Jocs Florals de l’escola, enguany presidit per Lourdes Borrell, consellera de Desenvolupament Econòmic, Estratègic i Agrícola al Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Esperem doncs que siguin dies de gaudi i us desitgem a totes i tots una bona Setmana de les Arts i les Lletres!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.