93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

FLORS, LLUM, CARAMELLES, MONA,… LA PASQUA JA ÉS AQUÍ!

Què tenen en comú les flors, la llum, les Caramelles i la Mona?

Són elements d’un nou temps, d’un temps de vida, que ens anuncia els fets més importants de la fe cristiana: la resurrecció de Jesús.

El temps de Pasqua és el més important de tots els temps litúrgics. És la festa més antiga que  celebra l’Església , ja que va començar el mateix dia de la resurrecció de Jesús. Des d’aleshores, diumenge rere diumenge, la comunitat cristiana celebrava la resurrecció de Jesús.

Per a aprofundir en el sentit de la Pasqua hem anat fent el camí de Quaresma. Set setmanes de preparació per a l’arribada de la Pasqua que s’inicia en la nit de la Vetlla Pasqual.

A Educació Infantil i Cicle Inicial treballem amb la Vella Quaresma, que ens acompanya al llarg d’aquestes setmanes i ens ajuda a visualitzar aquest camí.

A Cicle Mitjà, Superior i l’ESO es treballen les pregàries diàries i les activitats de l’agenda de la Quaresma i de la Pasqua, i es realitza una dinàmica del perdó.

Tots els cursos des de P3 fins a 4t d’ESO, reunits al pati, festegem i proclamem el pregó Pasqual el qual  ens proposa treballar per un món millor i més lliure, tot seguint l’exemple de Jesús. Cantem plegats i finalitzem la vetllada lliurant un ou gegant de Pasqua a cada classe.

 

Bona Pasqua a totes i tots!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.