93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

COMENÇA LA XXI SETMANA DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA!

Ens complau anunciar l’inici de l’esperada XXI Setmana de la Ciència i la Tècnica, un esdeveniment que busca fomentar l’interès pel coneixement científic i tecnològic entre el nostre alumnat des d’Infantil fins a l’ESO. Des d’aquest mateix dimecres i durant més d’una setmana, la nostra escola s’omplirà d’activitats emocionants, demostracions fascinants i tallers pràctics que prometen estimular la curiositat i l’enginyositat de tots i totes, tot posant en pràctica la metodologia STEAM. 

Cal destacar, la dedicació especial dels estudiants de 4t d’ESO durant aquesta setmana. L’alumna Irene Montero, de 4t d’ESO A, ha estat la guanyadora del concurs del cartell promocional, el qual es mostrarà per tot el centre per donar-li un toc especial.

A I3 faran l’experiment “Sura o no sura?”, a I4 treballaran l’experiment de “l’Arc de Sant Martí” i a I5 realitzaran l’experiment anomenat “Fusió de colors”. No dubtem que aquests nens i nenes aprendran i gaudiran molt durant aquesta setmana!

A l’etapa de Primària, podran veure diferents activitats i experiments, depenent el cicle o curs en què ens endinsem. Els nostres alumnes de 1r de primària, amb l’ajuda d’alumnes d’ESO, crearan bombetes, seguint els passos de Thomas Alva Edison. A més, també faran núvols d’escuma. A les classes de 2n podrem saber com fer missatges secrets i ocultar la nostra cal·ligrafia en un full en blanc. Els alumnes de 3r, faran una activitat i experiment referent als rius i la seva creació. Els alumnes de 4t, treballaran amb el mètode científic, establint hipòtesis que després compararan amb la realitat, per veure si són correctes. Finalment, els nostres alumnes de 5è i 6è, portaran experiments que presentaran davant dels seus companys, segur que seran impressionants i captivaran als seus companys i als mestres presents. Ben segur que tothom gaudirà d’una setmana de nous coneixements i ens ho passarem molt bé inventant, creant i descobrint.

Entre les activitats destacades de l’ESO, trobem els tradicionals concursos matemàtics com Esbrinaxifres i Fem reptes matemàtics, la projecció de la pel·lícula Descifrando enigma, tallers experimentals emocionants, visites al Centre de Supercomputació, a l’exposició Space Discovery, sortida al Delta del Llobregat, un apassionant Scape Room que es durà a terme al parc de Torreblanca; així com una conferència fascinant a càrrec de Xavier Priego.

Estem emocionats per començar la XXI Setmana de la Ciència i la Tècnica! Aquesta setmana promet ser una experiència increïble, plena de descobriments, aprenentatge i diversió. Us animem a totes i a tots a què ens seguiu i acompanyeu en les xarxes socials!

Feliç XXI Setmana de la Ciència i la Tècnica!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.