93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL COL·LEGI PARTICIPA EN LA JORNADA DE TREBALL PER A LA COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LES VÍCTIMES DE L’HOLOCAUST AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Dimecres dia 23 de novembre, els alumnes de quart d’ESO van anar al Parlament de Catalunya atès que la nostra escola va ser un dels cinc centres educatius escollits de tot Catalunya per preparar el manifest que llegirem a l’acte institucional del Dia Internacional de Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust, el proper dia 27 de gener de 2022 al Parlament.

Aquesta temàtica forma part de les activitats d’ensenyament-aprenentatge del projecte Memòries de l’Oblit entorn la memòria històrica i els drets humans, que es duu a terme des de l’àrea de Ciències Socials de quart d’ESO.

La jornada va consistir en una conferència a càrrec de la Doctora Marta Simón Sánchez i, a continuació, els alumnes van poder fer preguntes als membres representants de les comunitats jueves instal·lades a Barcelona en referència a la Xoà, és a dir, l’assassinat massiu de jueus en l’època del nazisme per tal d’exterminar-los.

Va ser una jornada molt emotiva i vivencial que ha despertat en l’alumnat qüestions fins ara desconegudes i molt interès envers aquests successos que van sacsejar el nostre món.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.