93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL COL·LEGI PARTICIPA EN L’EXPOSICIÓ NACIONAL DE ROSES DE LA CIUTAT

Divendres 7 de maig comencen les Festes de Primavera a Sant Feliu de Llobregat . Entre l’àmplia oferta d’activitats destaca, com cada any, l’Exposició Nacional de Roses i el nostre col·legi ha volgut participar d’una manera molt especial.

Enguany l’Exposició està dedicada a Nicolàs Maria Rubió i Tudurí, un reconegut arquitecte i paisatgista del segle XX, en el 130è aniversari del seu naixement i el 40è de la seva mort. En el recinte es podrà contemplar una exposició de poemes sobre roses de l’alumnat de 3r d’ESO, resultat d’un projecte de cooperació i investigació realitzat amb el suport de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat.

També, durant els dies de Festes la ciutadania podrà gaudir amb la declamació de diferents poemes dedicats a les roses, escrits per diversos autors i autores, i recitats pels i les nostres alumnes de 3r d’ESO.

En el següent enllaç teniu el vídeo dels poemes:

https://youtu.be/_XVAJE_DelU

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.