93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

MARXEM DE COLÒNIES

Per fi marxem de colònies! Ara va de debò!

Després de l’any passat en què malauradament no vam poder marxar de colònies, aquest any tenim l’oportunitat de passar amb els vostres fills i filles uns dies de descans, de desconnexió i de gaudi que creiem que mereixen més que mai. És l’oportunitat de compartir jocs i rialles, de conèixer nous indrets i de viure aventures que recordaran per sempre.

Hem organitzat unes activitats fantàstiques perquè l’alumnat de P5 d’E. Infantil; 2n, 4t i 6è de primària, i 2n i 4t d’ESO s’ho passi d’allò més bé.

Qui no voldria ara, arribar a la reserva índia de Cabrera de Mar com ho farà els alumnes de P5 i poder fer l’indi més que mai; o ser uns pirates intrèpids que acompanyaran la Lola Barrabum, pirata de la Goleta Maresme, com ho faran els alumnes de 2n de primària.

Els nens i i nenes de 4t de primària passaran uns dies a Torre Ametller a Cabrera de Mar gaudint d’unes activitats fantàstiques per descobrir el plaer de jugar junts, de reforçar els seus vincles i viure la cooperació com mai, i els alumnes de 6è tancaran la seva etapa de primària a la Cerdanya, i viuran uns dies increïbles fent tot un reguitzell d’activitats com ara: circuit de cordes, kimball, tir amb arc, entre d’altres.

Els de 2n d’ESO, de ben segur que estan esperant amb candeletes anar a Torre de Mora a torrar-se al sol, i per als de 4t…, seran les seves últimes colònies com alumnes del col·legi, i que millor que anar a Port Aventura, fer caiac, pàdel surf, i moure l’esquelet amb la ballaruca de la nit…

Esperem doncs, que gaudeixin de les seves estades i en guardin el record.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.