93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL NOSTRE PROJECTE ECOLÒGIC: L’HORT I LA COMPOSTADORA

Amb l’objectiu d’educar en la sostenibilitat i fomentar el reciclatge, la reutilització i la reducció de materials contaminants, l’escola va iniciar, fa diversos anys, un projecte ecològic el qual va consistir en la creació d’un hort i una compostadora.

L’hort escolar ens serveix com a eina pedagògica que ens permet treballar conceptes molt diversos que engloben aprenentatges, hàbits i valors.

Veure el procés, des de la plantació del planter fins a la recol·lecció de l’aliment, és viure la natura en directe.

Quan fem compostatge a l’escola estem educant per a la sostenibilitat. Estem reproduint el cicle de la matèria orgànica, convertint els residus orgànics generats amb les restes de l’esmorzar i del dinar del menjador escolar en compost. A més a més, podem observar les diferents espècies d’insectes que hi conviuen.

Al costat de la compostadora tenim l’hotel d’insectes, on els alumnes observen directament l’activitat d’aquests éssers vius que viuen al nostre hort.

Un observatori natural que fomenta els valors de la responsabilitat, la sensibilització envers la conservació i la cura del mediambient, la sostenibilitat i el treball en equip.

FEM HORT, FEM VIDA!!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.