93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

LES MERCEDÀRIES EN EL LLIBRE: “SANTFELIUENQUES I LA HISTÒRIA DE LA CIUTAT”

Dimarts dia 27 d’abril, la directora de l’ACBL (@acbaixllobregat), M. Luz Retuerta, va presentar el llibre Santfeliuenques i la història de la ciutat. En aquest, explica que el nostre centre, des de la seva fundació l’any 1879, ha estat protagonista de l’educació de moltes santfeliuenques i, a més a més, l’any 1974 la poetessa Joana Raspall va ser mestra de català de les nostres alumnes.

És per nosaltres un orgull reconèixer en el llibre algunes de les persones que han format part de la família mercedària.

És per això, que des del col·legi volem felicitar la M. Luz per la tasca realitzada i agrair-li la col·laboració i predisposició envers les activitats i propostes que li plantegem. Moltes felicitats M. Luz!

https://xac.gencat.cat/ca/llista_arxius_comarcals/baix_llobregat/detall/Santfeliuenques

Per a més informació: https://www.fetasantfeliu.cat/noticia/104650/un-reconeixement-a-les-dones-santfeliuenques-en-forma-de-llibre

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.