93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ELS ‘PAN-BIMBOTS’ GUANYEN EL 1r PREMI EN EXCEL·LÈNCIA EN ENGINYERIA A LA FIRST LEGO LEAGUE

El passat 4 de març la nostra escola va participar -per quart any consecutiu- en la reconeguda competició de robòtica, la FIRST LEGO LEAGUE, a la seu d’Igualada. L’equip format per les alumnes Ana Díaz i Alba Ceacero de 4t ESO i per la Leire Martínez, l’Iria Romero, el Guillem Domínguez i l’Owen Girón de 3r ESO, amb el nom de ‘PAN-BIMBOTS’, va presentar el seu projecte d’innovació que han estat treballant durant aquests mesos, a més a més de realitzar les missions amb el robot de disseny propi, el ja famós ‘EM-BOT-IT’, i amb el qual van aconseguir els 270 punts que ens van posicionar com a segons a la final en aquesta categoria del ‘Joc del Robot’. 

El projecte d’innovació és el ‘SUPERMERCARREGAT’. Consisteix en instal·lar una dinamo a un carro de la compra d’un supermercat, al qual se li acobla un dispositiu de LEDs per verificar el seu funcionament i una placa d’arduino que serveix per comptar les voltes que les rodes donen. L’electricitat de la dinamo es va acumulant en unes bateries i, un cop finalitzada la compra, es connecta el carro a una unitat central de manera que s’aboca tota l’energia acumulada per tal que el supermercat l’aprofiti per autoabastir-se. Els clients rebran una sèrie de descomptes en funció de l’energia acumulada en el seu carro. El projecte integra els ODS 3, 7, 11 i 12 de l’Agenda 2030.

El projecte va rebre el reconeixement del jurat TIC Anoia i ens va atorgar el  1r premi en Excel·lència en Enginyeria. La nostra enhorabona a l’alumnat participants, als professors entrenadors i a les famílies que, en tot moment, ens van recolzar.

Moltes felicitats als PAN-BIMBOTS!!!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.