93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

PARTICIPEM EN EL XIX CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

En el marc de la promoció de la lectura en el nostre col·legi, participem novament en el certamen de lectura en veu alta amb alumnat de Cicle Mitjà, Cicle Superior i ESO. L’objectiu d’aquest certamen és fomentar l’hàbit lector, millorar les habilitats de lectura en veu alta i l’expressió oral en els i les estudiants. Aquesta iniciativa està promoguda per La Fundació Enciclopèdia Catalana en col·laboració amb els Departaments d’Educació i Cultura de la Generalitat de Catalunya.

En aquest concurs, l’alumnat participant haurà de llegir el fragment d’un llibre en veu alta demostrant la seva capacitat per a transmetre l’emoció i la intenció del text. Seguidament, els i les participants seran avaluats per un jurat que revisarà la fluïdesa de la seva lectura, l’entonació, la pronunciació i la interpretació del text.

La lectura en veu alta és una eina valuosa per a millorar la comprensió de la lectura i l’expressió oral. A més a més d’una oportunitat per a fomentar l’amor per la lectura i l’aprenentatge en la nostra comunitat educativa.

Donem les gràcies a tot l’alumnat participant i a l’equip docent responsable per la dedicació i la il·lusió que han mostrat en tot moment! Els desitgem tota la sort del món… Esperem arribar a la gran final un any més!

 

Alumnat participant en el XIX Certamen de lectura en veu alta:

Grumet vermell: Alazne Garduño (Cicle Mitjà)

Grumet verd: Roc Bassons (Cicle Superior)

Corsari: Marc Tugas (1r d’ESO)

Tropa de corsaris: Júlia Serrano, Alba Ceacero i Nerea Hermoso (4t d’ESO)

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.