93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

21 de març: CELEBREM EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA!

El 21 de març, amb l’arribada de la primavera, se celebra el Dia Mundial de la Poesia (UNESCO). La poesia és una de les formes més preuades de l’expressió lingüística de la humanitat; parla de nosaltres mateixos i dels nostres valors compartits. És una finestra oberta a la imaginació, als sentiments descoberts i per a descobrir. La poesia ajuda a educar la sensibilitat, la creativitat, la fantasia, l’empatia, a expressar sentiments i vivències.

 

El col·legi vol commemorar aquesta diada i, per això, des de les àrees de llengua catalana i llengua castellana volem promoure l’ensenyament de la poesia, homenatjar les poetesses i poetes, fomentar la tradició oral dels recitals i crear una imatge actualitzada d’aquest gènere perquè arribi al nostre alumnat d’una manera més atractiva i viva.

 

Així, des dels més petits i petites fins als i les joves del col·legi celebraran aquesta diada internacional amb un seguit d’activitats on la veu, la paraula, el ritme, la musicalitat i els sentiments seran els protagonistes.

 

L’alumnat de 4t d’ESO ha creat un projecte audiovisual: a partir de fragments de poemes originals o d’autor, lletres de cançons o prosa poètica, han combinat el recitat, la música i les imatges per elaborar un videopoema.

 

Creiem que l’experiència és molt enriquidora i emotiva; han pogut expressar els seus sentiments i estats d’ànims i ara volem compartir-los amb tots i totes vosaltres.

 

FEM VIURE LA POESIA, LES PARAULES, LA MÚSICA,…!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.