93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

FEM QUARESMA: UN TEMPS DE REFLEXIÓ I RENOVACIÓ

A l’escola, des de fa unes setmanes, ens acompanya una senyora que té set cames i porta un bacallà a la mà. Li diuen VELLA QUARESMA!

 

Les set cames corresponen a les setmanes que hi ha entre Carnaval i Pasqua. Aquest és, originàriament, temps de dejuni i abstinència, però també de reflexionar i pensar en totes aquelles actituds que volem o ens agradaria canviar per tornar a començar de nou.

 

Per tal de millorar de manera individual i col·lectiva, cada classe ha decidit quins aspectes de la nostra vida podem treballar per fer-nos millors persones. Cada setmana li traiem a la Vella Quaresma una cama que “porta” un missatge ( escolta a qui parla, juga amb tothom, digues gràcies, treballa amb silenci, …), que ens ajuda a estar ben atents, i a mantenir la il·lusió i l’esforç per tal d’aconseguir els nostres objectius. Al final de la setmana els infants s’aplegaran a prop d’aquesta dona vella i arrugada per reflexionar i valorar com ha anat la setmana.

 

A més a més cantem i ballem la cançó de la Vella Quaresma perquè ens ajudi a interioritzar aquestes fites.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.