93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

18a SETMANA DE LES ARTS I LES LLETRES

Per fi ha arribat l’hora de deslligar la creativitat! Donem la benvinguda a l’estimada 18a Setmana de les Arts i les Lletres!

El pròxim dilluns 24 d’abril començarà una de les setmanes amb més màgia de tot el curs. La Setmana de les Arts i les Lletres és una oportunitat única on el nostre alumnat explora la seva creativitat i descobreix noves passions. Amb molt d’esforç i estima, s’han preparat nombroses activitats, tallers, jocs de llengua i xerrades mitjançant els quals els nostres infants i joves posaran èmfasi al seu costat artístic, ja que s’han dissenyat per a fomentar la creativitat i la innovació, i sobretot per a ajudar-los a descobrir els seus talents i habilitats en les diferents disciplines artístiques i literàries.

Enguany, commemorem el 50è aniversari de la mort del pintor Pablo Picasso; 400è aniversari de la mort de l’escriptor Francesc Vicent Garcia, més conegut com el rector de Vallfogona, i el 25è de la mort de la poetessa Gloria Fuertes. També festejarem el 150è aniversari de la publicació de l’emblemàtic llibre La volta al món en 80 dies de Jules Verne.  A més a més, les nostres aules, passadissos i  façana lluiran més engalanats que mai i simbolitzaran un passeig per les etapes pictòriques del pintor Pablo Picasso.

És per a nosaltres un goig comptar, en aquesta ocasió, amb la participació dels il·lustradors Teresa Herrero i Eric Orias, de l’escriptora i exalumna nostra Beatriz Toledano i de l’Hugo Herrero, també exalumne i amant de la cal·ligrafia japonesa, els quals ens ajudaran a apropar-nos una mica a més a l’apassionant món de les arts i les lletres i ens donaran idees i consells útils sobre com perseguir una carrera en l’àmbit literari i artístic.

El dia 28 d’abril celebrarem la nostra diada de Sant Jordi i tindrà lloc la cloenda amb el certament de Jocs Florals del col·legi, enguany presidida per la Lídia Muñoz Cáceres,  regidora de cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Desitgem que totes i tots puguin gaudir i participar de la 18a Setmana de les Arts i les Lletres!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.