93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ES POSA EN MARXA EL PROGRAMA ESCOLAR DE CONSUM DE FRUITA I HORTALISSES!

Un any més el col·legi participa en el Programa Escolar de consum de fruita i hortalisses, una iniciativa de la Unió Europea en coordinació amb els Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de Salut i d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

El programa consisteix en distribuir fruita i/o verdura seleccionada segons l’estació de l’any, la proximitat de producció i la qualitat entre tot l’alumnat d’infantil i primària. La fruita es repartirà entre els nostres nens i nenes dins del recinte de l’escola perquè la consumeixin durant el berenar.

Els objectius del programa són els següents:

  • Oferir fruita i verdura gratuïtes en el col·legi.
  • Informar sobre els beneficis de l’increment del consum de fruita i verdura, i sobre la seva diversitat, característiques, producció, estacionalitat, etc.
  • Proposar el consum de fruita com una alternativa excel·lent al consum d’altres aliments amb menys qualitat nutricional.

L’alumnat de 4t d’ESO del Servei Comunitari serà l’encarregat de sensibilitzar i conscienciar els nens i nenes de la importància de menjar de manera saludable i mantenir un estil de vida actiu i, a més a més, seran els responsables de fer la distribució de les peces de fruita o verdura per les classes.

El col·legi es suma a aquesta iniciativa amb el ferm compromís de continuar educant en els hàbits d’una alimentació saludable, de proximitat i de qualitat.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.