93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

PRESENTACIÓ DE LA ROSA AMICAL DE MAUTHAUSSEN

Dissabte dia 13 de maig a la plaça de la Llibertat, un grup d’alumnes i exalumnes van representar al nostre centre en l’acte de Descobriment de la placa renovada en memòria dels santfeliuencs i santfeliuenques víctimes de l’Holocaust nazi i la presentació de la rosa creada especialment en homenatge a l’Amical de Mauthaussen.

El col·legi va proposar a l’entitat Amics de les Roses la creació d’una rosa com a símbol de la memòria de tots aquells ciutadans i ciutadanes que van patir les deportacions als camps de concentració nazi on molts van perdre la vida.

Aquesta iniciativa va néixer arran de la participació el curs 2021 – 2022 del nostre col·legi en els actes de Commemoració del dia 27 de gener, en memòria de les víctimes de l’Holocaust nazi al Parlament de Catalunya.

La nostra implicació en la memòria històrica és ferma perquè fets com aquests no es tornin a repetir MAI MÉS.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.