93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ÉS L’HORA DE DINAR!

Acaben de tocar les 13.00 hores. El nostre alumnat surt corrents. Uns cap a casa, altres cap al pati de l’escola. És l’hora de dinar.

Els passadissos de l’escola ja ens anuncien que és l’hora d’anar a dinar. Ja fa una estona que han portat el càtering amb el dinar d’avui i per la flaire que desprèn i el rau-rau de la panxa podem esbrinar què toca: sopa, arròs, verdura, peix … Quines ganes de començar! Segur que és d’allò més bo!

Els monitors i les monitores ja ens esperen en els llocs acordats per passar llista i rentar les mans. Els hàbits són necessaris i els hem de treballar des de ben petits.

El menjador dels més menuts és un autèntic batibull de coses a fer: cantem per agrair el dinar, ens posem el pitet per no embrutar-nos, aprenem a fer servir els coberts, vigilem que l’aigua no vessi… És tant esgotador que després necessitem fer una becaina i descansar. La tarda, sinó, pot ser molt llarga.

La resta d’espais de l’escola també tenen vida pròpia: la biblioteca és oberta i els més grans aprofiten per avançar deures i estudiar i si en canvi tenen ganes de moure’s i ballar, hi ha altres activitats que també poden fer: TEATRE MUSICAL, URBAN DANCE i/o manualitats o jocs dirigits.

I és que el temps de migdia al col·legi és una oportunitat diària per oferir una educació vivencial en la línia del nostre projecte educatiu. Un espai ideal per educar els bons hàbits i costums al menjador, la convivència, el respecte mutu i l’autonomia de l’alumnat.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.