93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

FEM UN MÓN DE PAU!

L’any 1964 el poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal va fundar el Dia Escolar de la No violència i la Pau per tal de fomentar l’educació en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no violència i la pau. Cada 30 de gener, coincidint amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, les escoles d’arreu del món se sumen a la celebració organitzant tot tipus d’activitats per difondre els valors que tant va defensar el pacifista indi.

La nostra escola, conjuntament amb la resta d’escoles de Sant Feliu, celebrem des de 2006 aquesta festa i enguany arribem ja a la 16a edició. Totes les classes, de P3 a 4t d’ESO, han treballat el significat de la pau i les actituds i valors necessaris per anar construint aquest camí.

També hem participat amb un mural d’Infantil i Primària a la Plaça Lluís Companys; l’alumnat de Teatre Musical ha creat una representació basada en el Missatge del Gran Cabdill de Seattle i hem elaborat un manifest amb els representants i delegats/des de cada classe proclamant que entre totes i tots podem aconseguir un món més humà i més pacífic!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.