93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

FEM VIURE LES TRADICIONS DE LA TARDOR!

Pels passadissos de l’escola sentim: “La castanyera” i veiem com el nostre alumnat pica de peus per fer el “clon-clon” de les sabates. L’entrada de l’escola es guarneix amb una exposició dels productes típics d’aquesta època de l’any. També, trobem que petits i grans s’ajuden com a bons cuiners i bones cuineres per elaborar el millor panellet!

La Maria Castanyera volta per l’escola tot explicant als més petits la seva història i ensenyant-los cançons i balls! 

I… al mateix temps i al mateix lloc, trobem passadissos plens de teranyines, monstres, bruixes, zombis, ratpenats, carbasses… que ens recorden que hi ha noves tradicions, nous aprenentatges, noves vivències,.. 

Al nostre col·legi hi ha espai per a la tradició, els costums, el llegat cultural i gastronòmic que volem que passi de generació en generació; i espai per a conèixer altres realitats del món, el trick or treat? I ens imaginem, com a les pel·lícules, que ens omplen les carbasses de caramels.

La celebració d’aquestes tradicions posa en valor la multiculturalitat de la nostra societat; una multiculturalitat que ens enriqueix i ens fa créixer!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.