93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

L’ONG MANS MERCEDÀRIES A LA FIRA DE LA SOLIDARITAT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

El diumenge 23 d’octubre va tenir lloc la XVIII Fira de la Solidaritat a Sant Feliu de Llobregat.

L’alumnat de 4t d’ESO d’Aprenentatge Servei, acompanyats per l’Encarna Hernández, coordinadora d’aquesta activitat, va organitzar un matí de “Maquillatges Solidaris” a la parada solidària de l’ONG Mans Mercedàries.

L’objectiu del taller era que les nenes i nens entressin a la parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries i, després de fer un tomb per Kenya mirant l’Exposició Fotogràfica del 28è Camp de Treball a Ongata Rongai (Kenya), poguessin pintar una màscara, fer-se un maquillatge Solidari i a l’acabar el taller poguessin fer una donació a les Guardioles per al Projecte de la construcció de la segona fase de  l’Escola «Irma Palacios» de Bemfica-Angola, el nou projecte de l’ONG Mans Mercedàries.

Els Tallers Solidaris i la parada de l’ONG Mans Mercedàries van estar molt visitats durant tot el matí, van passar moltes famílies de l’escola, professorat i molta gent de la ciutat. Les voluntàries d’ApS  van ser entrevistades per la Ràdio Local i han pogut explicar el seu Projecte Solidari.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar les alumnes  de 4t d’ESO d’Aprenentatge Servei del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu, per la seva iniciativa solidària dels Tallers de Maquillatge per a Angola, i els volem donar les gràcies per la seva generositat, dedicació i esforç; i també agrair la solidaritat de totes les nenes i nens i les seves famílies que van participar.

MOLTES GRÀCIES A TOTES I A TOTS!

FEM UN MÓN MILLOR. FEM-HO JUNTS!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.