93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL COL·LEGI PARTICIPA AMB L’ONG MANS MERCEDÀRIES A LA XVII FIRA DE LA SOLIDARITAT DE LA CIUTAT DE SANT FELIU

L’ONG Mans Mercedàries participa, com en anys anteriors, en la XVII Fira de la Solidaritat, organitzada pel Consell Solidari de Sant Feliu de Llobregat amb el suport de la Diputació de Barcelona, i que tindrà lloc aquest dissabte 23 d’octubre, de 10.30 a 14.30 h, a la plaça de Lluís Companys.

Durant tot el matí les entitats que integrem el Consell Solidari de Sant Feliu donarem a conèixer la nostra tasca i els nostres projectes de cooperació en un ambient lúdic i distès. També realitzarem activitats infantils, juvenils i familiars amb l’objectiu de conèixer altres realitats del món d’una manera divertida i creativa.

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO del Servei Comunitari del col·legi durà a terme un taller de màscares africanes per a totes les nenes i nens que hi assisteixin i explicaran el 26è Camp de Treball a Kenya del passat estiu: la 2ª fase de construcció del “Kindergarten Academy School Lutgarda”: un centre educatiu d’infantil i primària per als nens i nenes del barri d’Ongata Rongai.

Cap al migdia es representarà l’obra de teatre “La Rateta Voladora”, a càrrec de la companyia Mitja i Mitjoneta, i tancaran la festa els balls i danses africanes. Us animem a participar i a gaudir d’aquesta diada!

FEM UN MÓN SOLIDARI! FEM UN MÓN MÉS JUST! FEM UN MÓN MILLOR!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.