93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

QUAN ÉS TEMPS DE MENJAR CASTANYES…

La castanyera i el castanyer arriben a l’escola i ens expliquen la seva història!

Les aules s’omplen de moniatos, castanyes i panellets, i des de tots els cicles gaudirem de l’esdeveniment.

Des d’Educació Infantil, l’alumnat de P3 i de P4 convertirà la plastilina en l’ingredient principal dels seus panellets: què en sortirà? Tindran bon gust? Quantes coses descobrirem amb aquesta nova manera de treballar!

Mentrestant, a P5 faran els clàssics panellets, que bons!

L’alumnat de primària posarà en marxa la seva imaginació: decoraran les seves castanyes i qui sap què en sortirà! També faran panellets, però aquesta vegada amb la recepta tradicional.

En el mateix lloc i en el mateix espai, com a escola multilingüe que som, treballarem HALLOWEEN, des de l’àrea de llengua anglesa.

Els monstres, els fantasmes, les carabasses… ens visitaran. Els més petits de l’escola ho gaudiran disfressant-se i preguntant TRICK OR TREAT? Tot fent manualitats i jocs ben terrorífics!

Els més grans jugaran i descobriran nou vocabulari a partir del joc del bingo, creant el seu FRANKENSTEIN i decorant passadissos i aules.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.