93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

GROC, VERMELL, TARONJA I MARRÓ. CELEBREM LES FESTES DE LA TARDOR!

Tota l’escola s’engalana per l’ocasió, decorem  totes les finestres, aules i passadissos amb elements de la tardor.

Aquests dies gaudirem d’una visita molt especial, estem parlant de la castanyera! Els alumnes ballaran i picaran de peus a terra al ritme de la seva cançó.

També elaborarem panellets i menjarem castanyes, mentre els alumnes de 5è ens expliquen i representen el conte de la castanyera.

Però la castanyera i les seves castanyes no estaran soles, els acompanyaran passadissos plens de teranyines, monstres, bruixes, zombis, ratpenats, carbasses… que ens recorden que hi ha altres tradicions, nous aprenentatges, noves vivències…

El nostre alumnat farà una mostra de terrorífiques carbasses “jack o’ lantern” i els més grans, ens delectaran amb un certamen de cinema del terror amb curts cinematogràfics creats, dirigits i produïts  per ells mateixos, dignes dels millors festivals de terror.

La celebració d’aquestes tradicions posa en valor la multiculturalitat de la nostra societat; una multiculturalitat que ens enriqueix i ens fa créixer!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.