93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

LES NENES I ELS NENS D’I3 ESTEM PREPARATS PER VIURE NOVES AVENTURES!

Comença un nou curs, amb alegria, amb energia renovada i amb moltes ganes de compartir tots plegats aquesta nova etapa!

Rebem un altre any als més petits de l’escola: l’alumnat d’I3. Durant aquestes primeres setmanes, els nens i nenes s’estan adaptant a molts canvis: companys i companyes, mestres, espais, rutines… Molts d’aquests infants expressen aquests canvis amb el plor, fet que és normal, ja que els permet desfogar-se de la inquietud i tristesa que els pot provocar la nova situació. Però aquest plor s’esvaeix, ja que després es diverteixen molt aprenent i jugant a l’aula amb els seus companys  i els seus mestres!

Després de tres setmanes, les dues classes d’I3 s’han adaptat molt bé a l’escola! Veiem com ja segueixen les rutines d’aula: penjant la motxilla al seu penjador, desitjant-se un bon dia, jugant i cantant tots plegats, esmorzant, corrent pel pati, pintant, construint, imaginant…  i sempre amb un somriure!

Els infants d’I3 ja estan preparats per a gaudir de totes les aventures del curs!

FEM-ho junts!

I3A

I3B

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.