93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

I FIRA VIRTUAL FEM STEAM. 25 de maig de 2021

És una evidència que les disciplines cientificotecnològiques són les més demandades en el món laboral en l’actualitat i ho seran encara més en el futur. A la nostra escola tenim com a objectiu preparar els alumnes pel seu avenir.

Amb aquesta finalitat, el col·legi Mare de Déu de la Mercè fa anys aposta per la metodologia STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) quan encara aquesta línia pedagògica ni tan sols tenia un nom. La metodologia STEAM és activa, interdisciplinària, s’aprèn fent i és clau per promoure la cultura del pensament científic on els alumnes utilitzin el raonament.

Treballar STEAM implica que els estudiants ampliaran els seus recursos per afrontar reptes, sent més creatius a l’hora de resoldre els problemes plantejats a partir de projectes d’aprenentatge vinculats a necessitats reals de l’entorn més proper.

Aquest curs hem fet una Exposició virtual que recull gran part de les activitats STEAM que es fan a les nostres aules des de P3 fins a 4t de l’ESO en format vídeo.

Desitgem que el gaudiu tant com nosaltres i els nostres alumnes preparant les activitats.

Gràcies a les famílies per donar-nos sempre el vostre suport!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.