93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ELS TANDEBOTS A LA GRAN FINAL FIRST LEGO LEAGUE ESPANYA REPLAY!

El nostre equip d’alumnes de 3r i 4t d’ESO, els TANDEBOTS, s’ha classificat per a la final estatal de la FLL i ha estat guardonat amb el 1r premi dels quatre finalistes dels col·legis de Catalunya.

Aquest és el segon any que el col·legi participa en aquesta lliga i no podem estar més orgullosos. Han estat moltes hores de treball, de reflexió, de dubtes, de solucions, d’assaigs,… però també de diàleg, de riures, d’emocions, de motivació i, sobretot, d’il·lusió. Hem d’agrair la dedicació i el compromís de l’alumnat, dels professors que els han entrenat i la confiança i recolzament de les famílies.

Enguany la Fundació Scientia i el Parc Científic i Tecnològic de Tenerife organitzen la Gran Final FIRST LEGO League Espanya en un format en línia, però amb la mateixa experiència vivencial.

50 equips FIRST LEGO League Challenge procedents de 25 Tornejos Classificatoris de tota Espanya posaran en comú els seus Projectes d’Innovació, els seus Robots i la integració dels Valors FIRST.

La gran final se celebrarà els dies 26 i 27 de juny de 2021. La coordinació es farà des de Tenerife, i els equips participaran des del seu propi centre.

Compartirem tot el nostre aprenentatge en un espai virtual amb la resta d’equips. Ara hem de continuar treballant i preparar-nos per superar un nou repte. Molts ànims i molta força, TANDEBOTS!

JA SOU ELS NOSTRES GUANYADORS I GUANYADORES!

FAREM HISTÒRIA!!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.