93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

JA ÉS AQUÍ, JA HA ARRIBAT… EL FESTIVAL!!

Ja és aquí, ja ha arribat el FESTIVAL: música, coreografies, vestuari, decorats….. quina emoció!

Quan sentim les músiques que provenen del pati, sabem que ens hem de preparar per l’espectacle més important del curs.

Des de fa molts i molts anys un dels trets diferencials de la nostra escola ha estat el FESTIVAL. Així, en majúscules i en negreta.

Era i és una de les activitats més esperades pels infants, però també per les famílies.

Els dies previs són un continu de preparatius i de nervis. Des de l’escola realitzem els últims assajos per tal que tot surti com hem desitjat i imaginat. Confiem i sabem que els nostres alumnes, sempre, donaran el millor de si mateixos.

En edicions anteriors, el pati de l’escola o audiovisuals sempre s’omplien de gom a gom per veure l’espectacle. Enguany, a causa de la pandèmia, el format serà un vídeo que es podrà visionar des de la pàgina web del col·legi.

Tot i que aquest curs serà una mica diferent, això no vol dir que sigui menys important. El gaudirem i en guardarem el record.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.