93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

27è Camp de Treball a Moçambic: «Hàbits Saludables» amb les nenes del Lar Tiberíades i els nens i nenes del Centre Infantil Lutgarda.

Aquest Camp de Treball s’ha organitzat  durant tot aquest curs des de Sant Feliu, i serà per fer el Projecte «Hàbits Saludables» amb les nenes del «Lar Tiberíades» i del Centre Infantil «Lutgarda» de Katembe. Aquest Projecte consistirà en activitats, tallers, jocs… per fomentar la salut i la higiene entre les nenes del Lar i del Centre Infantil.

El grup de voluntàries i voluntaris que duran a terme aquest Camp de Treball, donaran suport al Projecte de final de carrera d’Infermeria de la Clàudia Chacón, voluntària i membre de l’ONG.  Aquest Projecte va sorgir arran del Camp de Treball Moçambic’19 amb les nenes de l’orfenat de Katembe «Lar Tiberíades»; la Clàudia va fer la proposta a la Provincial de Moçambic i les Mercedàries de Katembe de dur a terme el seu Projecte de final de carrera d’infermeria al Lar i al Centre Infantil.

Les Voluntàries i voluntaris portaran en els seus Equipatges Solidaris:  medicaments que ens han donat des de l’Hospital de Martorell, l’Hospital Clínic de Barcelona i la Clínica Dental Sílvia Buesa de Sant Feliu de LLobregat; ulleres que podran fer molt servei a qui les necessiti, i roba, calçat , material escolar i peluixos  per a les nenes del «Lar Tiberíades» de Katembe.

Les Voluntàries i Voluntaris del 27è Camp de Treball són: Clàudia Chacón (exalumna del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat i membre de l’ONG Mans Mercedàries), Blanca Culleré (membre de l’ONG),  Montse Alemany (exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell i membre de l’ONG), Xavier Sáez de Cortázar (exalumne del Col·legi la Mercè de Martorell i membre de l’ONG) i Sheila Rodríguez (exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell i membre de l’ONG).

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.