93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ACTE DE GRADUACIÓ DE 4t d’ESO 2020-2021

La cerimònia de graduació simbolitza el final d’una etapa per als nostres joves que van traspassar tímidament les portes de l’escola agafats de les vostres mans i que ara començaran a marxar lliures per esdevenir els ciutadans i les ciutadanes del futur.

Hem après a construir projectes, a resoldre situacions complexes, a relacionar-vos amb persones molt diferents, a aixecar-nos davant les adversitats, … per això, no tingueu cap dubte que sortiu preparats del col·legi amb les eines vitals necessàries per començar a dibuixar el vostre futur.
Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tot l’equip humà que forma part de l’escola. Hem compartit molts anys d’il·lusions, d’esforços, d’ànims, de confiança i de ferma creença en cadascú dels nostres alumnes. Estem convençuts que aconseguiran fer realitat els seus projectes. I volem expressar un agraïment molt especial als tutors, el Xavi i el Miquel, per la seva dedicació, per la seva constància i per acompanyar i guiar a cadascun dels seus alumnes tant en l’àmbit acadèmic com en el personal; heu estat per tots ells i elles l’àncora que els ha mantingut en peu davant les adversitats, per això i moltes coses més, us donem les gràcies de tot cor.

I, com no podria ser d’altra manera, us volem donar les gràcies als pares, mares i familiars dels alumnes i les alumnes que avui ens acompanyeu, i que tan bé heu sabut transmetre els valors d’implicació, dedicació, compromís i treball, perquè els vostres fills i filles arribessin a aquest final d’etapa, i perquè puguin iniciar la següent amb enteresa, esforç i integritat, com els adults que comencen a ser. Us en podeu sentir molt orgullosos i orgulloses.

I a vosaltres, nois i noies, dir-vos que formeu part de la gran família mercedària i nosaltres tindrem el cor ben obert per acollir-vos, perquè aquesta escola sempre serà la vostra llar. Molta sort a la vida! I molt bon viatge!

 

Montse Serrano i Vicente Escobedo
Directors pedagògics

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.