93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

L’ONG MANS MERCEDÀRIES HA FET LES XERRADES DEL 26è CAMP DE TREBALL DE KENYA’21

Com cada any, l’ONG Mans Mercedàries inicia el curs  fent les Xerrades del Projecte del Camp de Treball realitzat a l’estiu, a les quatre  Escoles de la Mercè d’Espanya.

I també, com cada any, el mes de febrer, fem les Xerrades a l’Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat, per a l’alumnat i equip docent d’Educació Infantil, Educació Primària i ESO.

Així, els dies 22 i 23 de febrer, els infants i joves del col·legi han pogut fer un tomb per Kenya. Han conegut les nenes i els nens de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai, escola que s’està acabant de construir i que forma part del Projecte de l’ONG Mans Mercedàries, i també han pogut valorar el gran treball que fan les nostres Mercedàries Missioneres a Kenya.

Han pogut veure com s’ha construit el primer pis de l’Escola de Kenya gràcies a la generositat de moltes persones solidàries. També han pogut conèixer totes les activitats i tallers que les Voluntàries i Voluntaris del 26è Camp de Treball hem fet aquest estiu a Ongata Rongai.

Han pogut comprovar les millores fetes a l’Escola, les aules noves, els dibuixos que Voluntàries i Voluntaris han fet aquest estiu per deixar una Escola plena d’alegria i de colors. I també la nova Aula d’Informàtica, gràcies als 20 ordinadors reacondicionats, rebuts de persones molt generoses.

Han pogut conèixer el món dels Massai, de com ells preserven la terra i els animals. I han vist molts dels animals de Kenya vivint en llibertat.

Al final de cada  Xerrada hem acabat  ballant  cada classe el ball de «Jerusalema», que és el ball que ens ha servit aquest estiu per fer el vídeo de difusió de l’ONG i poder presentar totes les nenes i nens de l’Escola Lutgarda, la gent del Barri d’Ongata Rongai, les «Sisters of Mercy», els treballadors i treballadores, els Masaai …

Moltes gràcies, com sempre, per la vostra col·laboració i solidaritat!

ENTRE TOTES I TOTS PODEM FEM UN MÓN MILLOR!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.