93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ARA I SEMPRE, FEM UN MÓN DE PAU!

Aquests dies la “notícia”, malauradament, és una nova guerra. El passat mes de gener, com a centre vam celebrar el dia escolar de la pau i no violència escolar, per tal de fomentar l’educació en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat i el respecte als drets humans.

FEM UN MÓN DE PAU!

Aquests dies, més que mai, hem de treballar des de l’educació i el compromís per aconseguir la pau al món. Com a centre educatiu, forma part del nostre caràcter propi i és uns dels valors més arrelats de la nostra manera de ser com a comunitat educativa.

Per això, animem a tothom a sumar-se a les iniciatives i les manifestacions per la pau que es vagin convocant.

Només hi ha un camí, i aquest és la pau!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.