93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

L’ALUMNAT DE 4t D’ESO PARTICIPA EN UN ACTE DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL, PRESENTAT PER L’ESCRIPTORA SANTFELIUENCA MAITE CARRANZA

Dimecres passat l’alumnat de 4t d’ESO va assistir a l’acte “ Els orígens de la literatura infantil i juvenil a Catalunya: Efervescències” organitzat per l’associació Escrivim.

L’acte va ser presentat per la regidora de Cultura Sra. Mireia Aldana i l’escriptora Maite Carranza, veïna de la ciutat. Després del visionat de quatre vídeos sobre autors i autores de la nostra LIJ (Emili Teixidor, Josep Maria Folch i Torras, Lola Anglada i Sebastià Sorribas), van intervenir els escriptors de la literatura catalana infantil i juvenil actuals: Anna Manso, escriptora de LIJ, guionista, formadora i columnista al diari ARA; Joan Antoni Martín Piñol, escriptor, humorista i guionista; i Pau Joan Hernández, escriptor de LIJ, traductor i professor de la UAB i la UPF. Per finalitzar es va obrir un torn de preguntes on l’alumnat va poder dialogar amb els escriptors. Va ser una xerrada molt interessant que va ajudar a connectar els nostres joves amb el món de la literatura juvenil.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.