93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

CINEMA, DOCUMENTAL I DRETS HUMANS

Els alumnes de quart d’ESO, en el marc del projecte Memòries de l’Oblit (Ciències Socials) en col·laboració amb el grup de treball DEMD (Departament d’Educació), el dia 14 de desembre van participar novament en una vídeo conferència del programa educatiu Testimonis a l’Aula, a càrrec del Memorial Democràtic de Catalunya. Els convidats van ser els autors del documental El Retratista, els senyors Alberto Baugleux i Sergi Bernal, qui van parlar-los de les fosses comunes de la Guerra Civil Espanyola. El divendres dia 17 es va assistir al taller Nazisme i Holocaust des del Cinema, a càrrec de l’Associació Amical de Mauthaussen, al CineBaix, en el marc del programa municipal d’acció educativa (PMAE) de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

El propòsit de tot això és fer que els alumnes treballin els drets humans a de les Ciències Socials a través de fonts diverses (testimonis, pel·lícules, documents), per tal que reflexionin sobre la construcció d’una ciutadania activa i compromesa vers la participació, el respecte i el compromís democràtic, que posi en valor la persona, tal com proposa el nostre projecte educatiu de centre.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.