93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

NETBOOKS A L’ESO

PROJECTE EDUCAT 2.0 A SECUNDÀRIA

Els alumnes de 1r d’ESO han començat una nova etapa plena de reptes i novetats. En aquest curs s’incorporen els ordinadors portàtils personals per promoure l’ús dels instruments digitals en els processos d’ensenyament i aprenentatge i l’adquisició de la competència digital. Treballaran, d’una banda, continguts digitals de manera total o parcial segons la matèria (presentacions audiovisuals, recursos, activitats avaluatives… ), i per altra banda  es fomentarà el treball a través d’una plataforma educativa i de les eines de treball en l’entorn Microsoft (Teams, Onedrive, Forms, Stream, Office Leans,… ).

Els ordinadors també formen part imprescindible en l’aprenentatge de programació i robòtica així com l’aprenentatge del disseny i la impressió 3D i el treball cooperatiu en línia (disseny de videojocs i animacions amb Scratch, resolució de reptes amb Lego Mindstorms i Arduino,… ).

Per dur a terme aquesta aposta del nostre Projecte Educatiu, les aules de l’ESO estan equipades amb pissarres digitals (PDI) que permetran un aprenentatge interactiu per tal que estimulin i motivin l’alumnat per  aprendre més i amb més eficàcia.

En finalitzar 4t d’ESO, proposem al nostre alumnat que es presenti a les proves ACTIC. Amb elles, s’obté la certificació acreditativa de la competència digital avalada per la Generalitat de Catalunya. La major part dels nostres alumnes les superen amb èxit!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè ( FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat,   fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.