93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

“ONE DAY”: FEM MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DE L’HOLOCAUST NAZI

Avui dia 27 de gener és el dia internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust. A les acaballes de la II Guerra Mundial, el camp d’extermini d’Auschwitz era alliberat pels aliats. S’acabava el malson per als supervivents del camp més mortífer del règim nazi, amb 1.3 milions de morts en cinc anys, el 90% jueus.

27 de gener de 2022. Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust

Com alumnes de 4t d’ESO hem participat en el projecte de vídeo commemoratiu que des del Memorial Democràtic i el grup de treball Democràcia, Memòria, Exili i Deportació (departament d’Educació) s’ha dut a terme.

Com a centre educatiu, avui també participarem a l’acte de commemoració que fa el Parlament de Catalunya. Hem estat seleccionats com una de les 5 escoles de tot Catalunya que participaran a l’acte en memòria de les víctimes. En el nostre cas, exposant el que s’ha après de l’Holocaust que van partir els jueus alemanys i la resta del continent.

Us convidem a seguir, en directe, l’acte a través del web del Parlament de Catalunya.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.