93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ELS RACONS: APRENENT DE MANERA AUTÒNOMA I LÚDICA!

Una de les metodologies més utilitzades a l’etapa d’infantil són els racons. Aquesta proposta metodològica delimita, dins de l’aula, diferents espais on els nostres alumnes en petits grups poden executar activitats diverses de tipus cognitiu, manipulatiu i simbòlic. Els/les mestres s’encarreguen de guiar i ajudar el nen, afavorint la seva autonomia.

Gràcies als racons l’alumnat d’infantil aprèn: matemàtiques, lectoescriptura, robòtica amb l’ús dels robots Bee Bot, ús dels iPads, motricitat fina, grafismes… d’una manera lúdica i molt divertida!

Els petits de l’escola descobreixen nous conceptes als racons d’una manera vivencial i totalment autònoma, potenciant la seva iniciativa i el sentit de la responsabilitat, on l’error s’esdevé l’inici del procés d’aprenentatge, respectant el ritme de cadascú i potenciant la relació amb els companys i companyes.

L’objectiu és que l’alumnat gaudeixi del procés d’aprendre, convertint-lo en un moment màgic i creatiu que els portarà a viure mil i una aventures! 

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.