93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

PARTICIPEM DEL PROGRAMA DE CIUTATS DEFENSORES DELS DRETS HUMANS

Els dies 4  i 5 d’octubre, l’alumnat de 4t d’ESO va rebre la visita de l’activista sud-africana Lucinda Evans i de l’activista libanesa Julia Soarinina, respectivament,  gràcies al  Programa de cooperació, solidaritat i agermanaments de l’Ajuntament de Sant Feliu, el qual participa de la iniciativa de Ciutats Defensores de Drets Humans.

A través dels seus testimonis, s’han abordat problemàtiques tant importants com la  violència de gènere i l’ explotació laboral, les quals han servit perquè el nostre alumnat de 4t d’ESO, des de l’assignatura de Ciències Socials, hagi pogut  fer una diagnosi i anàlisi  de quin és l’estat actual d’aquests drets fonamentals.

Per a nosaltres és una gran oportunitat poder escoltar i sentir les veus de persones que lluiten dia a dia per aconseguir que la justícia i l’equitat siguin presents arreu del món.

FEM un món millor! FEM-ho junts!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.