93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

LA TARDOR JA ESTÀ PASSEJANT PELS CARRERS DE LA CIUTAT!

Un any més arriba a Sant Feliu la Festa de Tardor! Els carrers de la ciutat s’omplen d’alegria i goig per celebrar aquesta tradició. Els gegants i les gegantes, els trabucaires, la garsa, el drac i els diables surten al carrer per animar tothom qui s’acosta.

 

Des de l’Ajuntament de Sant Feliu ens cedeixen, durant uns dies, dos Baguls amb els contes de la Garsa i del Drac, i disfresses i titelles que ens ajuden a sentir-nos part de la història. L’alumnat d’Infantil, després d’escoltar els contes, decoren les màscares de la princesa Violant i del cavaller Guillem per guarnir la classe!

 

Tots plegats hem gaudit molt de la festa de Tardor a l’escola amb la visita de la garsa, hem pogut fer preguntes sobre la seva colla i hem ballat amb  ella. Ja estem preparats per sortir als carrers de Sant Feliu a celebrar-ho!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.