93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE

El curs 2009 – 2010 el centre inicia l’aventura d’Apadrinament del Palau Falguera. El curs 2013 – 2014 el projecte s’incorporà al programa d’innovació pedagògica del Departament d’Educació Apadrinem el nostre patrimoni. Durant molts anys l’activitat més coneguda era una obra de teatre que explicava la història del Palau, a posteriori, s’ha afegit el tema de la rosa com un altre dels grans eixos de treball. Són més de 10 anys fent, treballant amb el patrimoni per a formar i educar persones compromeses amb la ciutat i agents de participació per a transformar l’entorn. Et convidem en aquesta espai a les xarxes a conèixer tot el que s’ha treballat i es treballa.

#ApadrinemelterritoriPalauFalguera

 

Imatge extreta de: https://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Sant_Feliu,_Palau_Felguera,_Fa%C3%A7ana_del_Jardi,_vista_general.jpg

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.