93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

XVIIè CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Enguany, tornem a participar en el Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. És una iniciativa promoguda per La Fundació Enciclopèdia Catalana en col·laboració amb els Departaments d’Educació i Cultura de la Generalitat de Catalunya, on estan inscrits més de cinc-cents centres de tot Catalunya.

L’objectiu és fomentar el gust per la lectura en el nostre alumnat, per tal de millorar la detresa en la dicció, el ritme i la interpretació dels textos.

A partir de la lectura d’un llibre, s’han triat els millors lectors i lectores de cada curs del Cicle Mitjà, del Cicle Superior i de l’ESO. A causa de la pandèmia, aquest any el format del Certamen no ha estat presencial. Hem gravat les lectures dels participants que seran avaluades pel jurat.

Donem les gràcies a tot l’alumnat i a l’equip docent responsable per la dedicació i la il·lusió que han demostrat! Els desitgem molta sort… Esperem arribar a la gran final!

Grumets vermells

Grumets verds

Corsari

Tropa corsaris

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.