93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

21 de març DIA MUNDIAL DE LA POESIA

El 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia (UNESCO). La poesia és una de les formes més preuades de l’expressió lingüística de la humanitat; parla de nosaltres mateixos i dels nostres valors compartits.

El col·legi vol commemorar aquesta diada i, per això, des de les àrees de llengua catalana i llengua castellana volem promoure l’ensenyament de la poesia, homenatjar les poetesses i poetes, fomentar la tradició oral dels recitals i crear una imatge actualitzada d’aquest gènere perquè arribi als nostres joves d’una manera més atractiva i viva.

L’alumnat de 4t d’ESO ha creat un projecte audiovisual: a partir de fragments de poemes originals o d’autor, lletres de cançons o prosa poética, han combinat el recitat, la música i les imatges per elaborar un videopoema.

Creiem que l’experiència ha estat molt enriquidora i emotiva; han pogut expressar els seus sentiments i estats d’ànims i ara volem compartir-los amb tots vosaltres.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.