93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

PROJECTE A KENYA DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES

L’Ajuntament de Sant Feliu atorga una subvenció a l’ONG Mans Mercedàries per a la 2a Fase de construcció del Kidergarten Academy School LUTGARDA a Nairobi (Kenya)

L’ONG Mans Mercedàries, membre del Consell Solidari de Sant Feliu de Llobregat, ha rebut una subvenció econòmica de l’Ajuntament que es destinarà íntegrament a la 2a Fase de la construcció de l’escola i centre social Kidergarten Academy School LUTGARDA.

Aquest  Projecte va començar l’any 2015 amb la construcció del Centre Infantil LUTGARDA a Ongata Rongai, a causa de la demanda de les famílies del barri a les nostres Mercedàries, atès que és un barri perillós i insegur i els nens i les nenes que estaven al carrer corrien el risc de patir segrestos i maltractaments.

La resposta a aquesta necessitat de donar escolarització a aquests nens i nenes va ser la construcció del Kidergarten Academy School LUTGARDA, amb la voluntat de poder continuar, en un proper futur, amb l’edificació per poder acollir també l’Educació Primària.

Aquesta 1a Fase va durar dos anys i l’Ajuntament de Sant Feliu va col·laborar els anys 2015 i 2016. Va ser al gener de 2017 quan el Centre va començar a donar el servei educatiu i de menjador als infants del barri.

A finals del 2019 es va iniciar la 2a i definitiva Fase amb la construcció de dues plantes més que acolliran l’Educació Primària. Es preveia dur-la a terme en dos anys, però per culpa de la Còvid-19 s’han hagut de suspendre moltes activitats solidàries i, per tant, s’han obtingut menys aportacions econòmiques de les estimades.

En aquest vídeo podeu veure imatges de la 1a Fase ja en funcionament amb els nens i mestres i imatges de la construcció que ja s’ha avançat de la 2a Fase.

Esperem poder acabar tot el Projecte el 2022!

Entre totes i tots FEM SOLIDARITAT!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè ( FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat,   fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.