93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL RECAPTE D’ALIMENTS HA ESTAT UN ÈXIT!

Amb motiu de la Diada Internacional per l’Eradicació de la Pobresa, s’organitzà, com cada any, el recapte d’aliments al nostre col·legi.

La campanya s’emmarca en el treball de l’objectiu de Pastoral per aquest curs: “Respectar els altres”, des dels valors del civisme, l’educació, l’acollida, la solidaritat i el compromís. El context actual, a més de mesures sanitàries per a combatre la pandèmia de la Covid-19, requereix de mesures solidàries per a combatre els efectes de la crisi econòmica i la pobresa, que cada cop, són més presents i més arrelats a la nostra societat.

L’alumnat del Servei Comunitari de 4t d’ESO ha col·laborat en l’organització de la campanya, sensibilitzant als companys i companyes de tota l’escola, animant a participar a través d’un vídeo motivador i recollint i distribuint els aliments.

El dia 3 de novembre els responsables de Càritas vam venir al col·legi a recollir tots els aliments: 280 paquets de pasta; 93 paquets de sucre, 294 pots de llegums i 104 quilograms de farina.

Ha estat un gran recapte! Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

Entre totes i tots FEM un món millor!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè ( FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat,   fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.