93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

XVIII CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA

Com no podia ser d’una altra manera, el nostre alumnat torna a participar enguany al XVIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. Aquesta és una iniciativa promoguda per La Fundació Enciclopèdia Catalana en col·laboració amb els Departaments d’Educació i Cultura de la Generalitat de Catalunya, on estan inscrits més de cinc-cents centres de tot Catalunya.

Té com a objectiu principal fomentar el gust per la lectura en el nostre alumnat amb la finalitat de millorar la destresa en la dicció, el ritme i la interpretació davant de qualsevol tipologia textual.

A partir de la lectura d’un llibre, s’han triat els millors lectors i lectores de cada curs del Cicle Mitjà, del Cicle Superior i d’ ESO. A causa de la pandèmia, aquest any torna a repetir-se l’edició en format telemàtic; així doncs, hem gravat les lectures dels participants que seran avaluades pel jurat i ens enorgulleix poder compartir-les amb tots vosaltres.

Donem les gràcies a l’equip docent responsable per la seva dedicació i, en especial, als nostres lectors i lectores, a qui desitgem molta sort: Joaquín Moreno (CM-Grumet vermell), Marc Tugas (CS-Grumet verd), Bruna Ribas (ESO-Corsari), Lia Graupera, Pilar Fajardo i Ariadna Escudero (ESO-Tropa de Corsaris).

Cap a la gran final!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.