93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

2n D’ESO D’ESTADA BLANCA!

El curs passat, la pandèmia no ens va permetre viure una de les sortides més esperades pel nostre alumnat de 2n d’ESO: L’esquiada!

Enguany, hem pogut tornar a gaudir de la neu en les millors condicions. Això ha permès als nostres alumnes practicar dos dels esports d’hivern més populars i divertits com són l’esquí i l’snowboard.

Al llarg d’aquesta estada de tres dies a La Molina, l’estació d’esquí més antiga del Pirineu, l’alumnat, acompanyat dels monitors i monitores del Grup Elements, ha millorat el nivell dels nostres esquiadors i esquiadores i també han aprofitat com mai de l’aprés-ski, duent a terme activitats de lleure per tal de potenciar la companyonia i tornar amb les piles ben carregades per enllestir amb força el que ens resta de curs.

A continuació us deixem un tastet d’aquesta sortida que, sense dubte, ha estat inoblidable!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.