93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

L’AMPA PARTICIPA A LA CAMINADA SOLIDÀRIA DE LA MÀGIC LINE 2022!

L’AMPA participarà a l’edició de Magic Line 2022, una caminada solidària organitzada per l’hospital Sant Joan de Déu de caire familiar, per a totes les edats i formada per equips.
La finalitat és recaptar donatius per a projectes socials. Podeu consultar els del 2020 aqui: https://www.magiclinesjd.org/img/22/que_es/projectes_ML_2020_ca.pdf

La Magic Line és el proper diumenge 20 de març de 2022 i aquest any s’han ampliat les rutes disponibles. En concret hem triat la ruta Baix Llobregat: arquitectures i descobriments (11 Km). La sortida és a les 9:00h desde el TRAM de Sant Feliu de Llobregat i l’arribada al Parc de la Solidaritat a Esplugues de Llobregat.

Si voleu formar part dels equips solidaris de l’AMPA a la Magic Line envia’ns un email a: comunicacioampamercedaries@gmail.com amb l’assumpte “magic line” i indicant el vostre nom, cognoms, DNI, mòbil per cada participant. El termini per apuntar-se és el divendres 18 de febrer.

L’Ampa es fa càrrec de les despeses d’inscripció i cada família participant podrà fer una donació lliure i voluntària.

Vine a gaudir d’un dia d’esport i solidaritat. Us hi esperem!

Associació de Mares i Pares d’alumnes

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.