93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

#NOMOREMATILDAS: Dia internacional de les dones i les nenes en la ciència

Per segon any consecutiu a l’escola, aquest 11 de febrer celebrem el Dia internacional de les dones i les nenes en la ciència. Celebració mitjançant la qual pretenem, d’una banda, donar a conèixer les aportacions de les dones en el món de la ciència i, d’una altra, potenciar les vocacions tecnològiques i científiques en les noies. Amb el #NoMoreMatildasel nostre alumnat de l’ESO realitzarà un parell d’activitats grupals:

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO visionaran un vídeo i hauran d’esbrinar els noms de les científiques amagats darrere d’una sèrie de pistes i, els alumnes de 3r i 4t d’ESO jugaran al “Passa paraula” i descobriran els noms de les dones que han contribuït a la nostra societat amb un munt d’aportacions que ens han canviat la vida.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.