93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

FEM 20 anys de la SETMANA DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA!

Enguany el nostre col·legi té el plaer de celebrar la vintena “Setmana de la Ciència i la Tècnica” del 14 al 18 de novembre. 20 anys fomentant, motivant i educant les competències científica-tecnològica i digital en l’esperit de tot el nostre alumnat. I ens sentim plenament orgullosos de ser uns dels centres pioners en integrar aquests àmbits d’aprenentatge en el seu model pedagògic.

Durant aquets dies, l’alumnat d’infantil, primària i secundària gaudirà de múltiples i diverses  experiències relacionades amb la ciència i la tècnica, tot posant en pràctica la metodologia STEAM.

L’alumnat de 4t d’ESO té un especial protagonisme en aquesta setmana. La temàtica escollida com a fil conductor és “Cinema i ciència”. Els i les joves han dissenyat uns cartells propagandístics amb aquesta temàtica i s’exposaran per ambientar el col·legi. Dins de les activitats que es duran a terme, hi ha els clàssics concursos de matemàtiques, “Esbrinaxifres” i “Fem reptes matemàtics”, la pel·lícula “Descifrando enigma”, tallers experimentals, les visites al Tibidabo i a l’Institut de recerca contra la leucèmia Josep Carreras i la xerrada de l’increïble David Aguilar.

Seran uns dies plens de curiositat, d’emoció, d’investigació, de descoberta i d’experimentació. Us animem a totes i a tots a que ens seguiu i acompanyeu en les xarxes socials.

Feliç Setmana de la Ciència i la Tècnica a tothom!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.