93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

L’HOQUEI SALA A LA NOSTRA ESCOLA!

Acabem d’estrenar una breu iniciació a l’ hoquei sala gràcies al programa de difusió de l’hoquei a les escoles realitzat per la Federació Catalana d’ Hoquei (https://www.fchoquei.cat/) amb la col·laboració del president del Col·legi Català d’àrbitres, en Marc Hellín i de Jordi Masip i German Herrero, monitors de la Federació. Aquesta iniciativa permet que l’ alumnat de primer a sisè de primària tingui un primer contacte amb un esport que no els és gaire conegut i puguin gaudir de la seva pràctica.

A l’actualitat, Marc Hellín segueix exercint com a àrbitre en actiu, a nivell nacional i territorial, a més de desenvolupar la seva tasca amb la federació. Jordi Masip i Germán Herrero també segueixen en actiu com a jugadors de primer nivell i com a entrenadors de categories inferiors masculines i femenines del FC Barcelona  i la Federació Catalana d’Hoquei.

Marc Hellín amb la col·laboració de la Federació Catalana d’hoquei es va oferir a portar-nos aquest esport a l’escola i com a resultat s’estan duent a terme unes sessions d’iniciació (entre 3 i 4 sessions a cada curs), adaptades a cada edat, on s’explica el reglament i les característiques de l’esport. Els alumnes coneixen també les tècniques de joc i es practica amb el material (estics i boles) que la Federació ha facilitat a l’escola.

Són unes sessions molt motivadores i pràctiques a càrrec de Jordi Masip on l’alumnat té un primer contacte amb aquest esport i el practica de manera cooperativa.

Aquest esport comporta molts beneficis i aprenentatges per als alumnes a nivell motriu: han de coordinar els moviments del cos amb el moviment de l’estic i la direcció i intensitat de la pilota per poder colpejar-la de manera adequada i passar-la a un company, desplaçar-se, realitzar un llançament, etc.

També millora la visió espacial de l’alumne, al tractar-se d’un esport on s’utilitza un element com l’estic i, per tant, el punt de colpegi de la bola està allunyat del cos,  i per tant han de controlar adequadament el seu entorn per fer arribar la pilota allà on volen.

Finalment, al ser un esport d’equip, fomentem també el treball en grup i la cooperació entre iguals, ajudant-los a millorar les seves relacions i habilitats socials.

Considerem que és una bona iniciativa poder donar a conèixer aquest esport, i agraïm la implicació de Marc Hellín,  Jordi Masip i German Herrero així com a la Federació Catalana d’Hoquei que han fet possible aquest nou aprenentatge per als nostres alumnes.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.