93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

FEM CONVIVÈNCIA: CELEBREM EL DIA MUNDIAL DE LA DIVERSITAT CULTURAL

El 21 de maig celebrem, dins del nostre projecte FEM Convivència, el Dia Mundial de la Diversitat Cultural per al Diàleg i el Desenvolupament, declarat per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 2002.

La diversitat cultural és un tret característic de les escoles del nostre segle i, en aquest marc de diversitat, el diàleg entre l’alumnat de múltiples cultures és molt enriquidor i útil per tal de garantir la construcció compartida de models de convivència justos i inclusius. Des de l’escola, creiem i defensem que totes les persones som plurals i úniques, que el diàleg intercultural sempre és possible i que ara, més que mai, hem de caminar junts.

Per tal de commemorar aquesta diada, enguany s’ha proposat a tot l’alumnat de l’escola, des d’Infantil fins a l’ESO, la creació d’un mural amb fotografies dels alumnes amb banderes de països de tot el món acompanyades de la paraula tolerància en l’idioma corresponent. La tolerància és un dels valors que es fomenta i es treballa diàriament  atès que el respecte i el diàleg són la base de la seva educació.

Esperem que aquest esdeveniment potenciï el creixement intercultural i relacional de tots els membres de la comunitat educativa.

 

FEM viure les nostres cultures amb el diàleg, el respecte i la comprensió mútua!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.