93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

PARTICIPEM A LA CANTATA “LA CLIKA” A L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

Durant aquest curs els i les alumnes de 2n de Primària, des de la classe de música, han treballat la cantata “La Clika” amb la qual els nens i nenes han après  coreografies i cançons que fomenten l’autoestima, l’amistat, la diversitat, l’ecologisme o la igualtat de gènere.. de la mà de La Clika, una colla d’amics d’una escola imaginària.

La culminació d’aquesta feina ha estat el  concert en el qual hi van participar el dia 25 de maig al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat.

Ha esta una experiència molt enriquidora i emocionant!                                                 

FEM un món millor amb la música!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.